Objavljeno: 13. 03. 2024 - 6:52

Od sutra (14.03.) naše proizvode ponovno možete potražiti na Lidl policama po odličnim cijenama

Od četvrtka, 14.03.2024., ponosno objavljujemo da su naši proizvodi ponovno dostupni na policama Lidla!

Ovog puta vam predstavljamo našu tjesteninu obogaćenu s crnilom sipe - tagliatelle, te tjesteninu s narančastim/ljubičastim batatom - casarecce, po fantastičnim cijenama od samo 2,39 €.

Tagliatelle, široki rezanci, savršeno se slažu s vrhnjem, sirom, mesom, plodovima mora, pestom i raznim povrćem. Naša sušena tjestenina od durum krupice i crnila sipe garantira vrhunski gurmanski doživljaj, uz teksturu i okus koji će vas oduševiti.

Casarecce, tjestenina oblikovana poput šurlica, također se savršeno sljubljuje s različitim umacima i sastojcima. Naša sušena tjestenina s 30% narančastog batata i 70% durum krupice jamči izuzetan gurmanski doživljaj, uz teksturu i okus koji će vas osvojiti.

Želite li laganiju, lakše probavljivu i nutritivno vrijedniju opciju, naša tjestenina s batatom je pravi izbor za vas.

Tjestenina OPG-a Perec suši se 14 sati na maksimalnoj temperaturi od 60°C kako bi se osigurala premium kvaliteta tjestenine i zadržale sve nutritivne vrijednosti.

Ponuda je ograničena, stoga požurite po svoju vrećicu i uživajte u domaćoj i finoj tjestenini tvrtke Perec.

OPG Perec

Od sutra (14.03.) naše proizvode ponovno možete potražiti na Lidl policama po odličnim cijenama Od sutra (14.03.) naše proizvode ponovno možete potražiti na Lidl policama po odličnim cijenama
 
 
  Blog - Sve